Sunday, May 22, 2011

Kashi-Ya Candy Shop

Hari ni tanggal 22 mei aku dan rakan2 pergi ke Sunway Pyramid untuk sambut besday our frens,Shalala..
hee sambil jalan2, then kitorg terperasan satu kedai candy yang menarik sanubari (cewah ayat xleh bla kan)
tanpa melengahkn masa, kitorg pon masuk dan belek2 lah barang2 yang dijual..kalau korang nak carik gula2 time kanak2, remaja dahulukala, leh cari kat sni..banyak gile dan pelbagai jenis..lolipop dari size xxs hingga ke XL pon ade.dah macam size baju lak kan..takmo cakap banyak,jom review candy shop ni..


Dari luar kedai ;)

Deretan gula2 dan coklat disusun kemas

Gula2 kapas..nyum2

Lolipop pelbagai size..paling besar RM59.90 =.="

unik. boleh dipakai dan dimakan, coklat nih melt dlm mulot you!! 
RM 29.90

tak boleh digunakan, hanya boleh dimakan je (amaran keras tauke kedai) LOL
Terdapat dlm perisa strawbery juge. RM 29.90

Choose and pick section..banyak gile,colourful 
*my fevret part sebab sesuai utk bergambor ;p

 finally..nih je yg mampu beli.ala2 fries,kiut dan plg murah. RM1.00 ;D

Kalau gi sunway, singgah lah kedai ni..menarik gila.leh beli coklat2 sebagai hadiah utk yang tersayang.cewah promote sangat..thats all. ;))

Love,
Imelda XoXo

5 comments:

Anonymous said...

nak candy bra..!! haha ;)
shalala cun

Muhammad Faeiz said...

nak juga
tapi aku nk bagi sape eh?
oh....bun
kecik encem

Imeldot said...

hahahha ngoks~

murnira a.k.a mate luah said...

tanya ckit ea... lau nk beli banyak2 cam pic no 2 dr bawah 2,, dia ltak dlm ape erk..?? best k gula2 dia 2..?? ingt nk bg present dkt owg..hoho

Imeldot said...

owh..ade banyak choice tuh..rase nye letak dalam plastik packet tuh je..klu bg present try ar beli dalam kotak..menarik jgk =)