Saturday, August 13, 2011

Berbuka di JW Marriot

Hanya dengan RM58 shj anda mampu makan pelbagai jenis masakan kampong, pemanis mulut, kambing and ikan bakar,roti canai,murtabak,laksa,nasik ayam dan etc.terlalu banyak makanan dengan harga berbaloi yang ditawarkan untuk satu kepala..

Jam 5.30ptg kitorg bertolak dr shah alam, thanks kepada shafiyah yang sanggup amik aku kat sni dan kitorg same2 berhempas pulas redah jem dlm hujan.2kali kitorg almost accident sbb jalan terlalu licin.and sukar nak brek.. spnjg perjalanan terus fokus,and make sure jarak dgn kete dpn adalah 2,3 kete.T_T dan slogan kitorg time tuh adalah (brek, brek,brek) alhamdulillah selamat sampai.dah kenyang pon.kenangan yang xkn dpt dilupakan.thanks sha n kim :')

motif sebenar berbuka puasa adalah bergosip sambil melampiaskan nafsu perot yang menggila dan juga berbuka bersama tersayang.cewah so jom tgk gmbar je
(mls nak taip dah) lol


sirap je,bukan red wine ye ;p


saya suke melantak ^o^

 model marriot wannabe


satay

 kim kardashian (kenn ckp) mampu?


delicious

 taken

 bff xoxo

bread butter pudding which taste like caramel pudding
lamb and tandoori

promote

bile mkn,sha xpndang kiri kanan dah.;))

choc puding yg sedapppp


dont BLAME me if lamb habissss!
 



sha propa -___-
kenny
 

thanks LOVE

thanks readers,
Imelda xoxo

12 comments:

laskar pelangi said...

bestnya :)

9M2BUN said...

mantap!!

9M2BUN said...

mantap

Imeldot said...

^o^

Fara Khamis said...

marriot wannabe tu mmg awesome tp jauh....

Imeldot said...

nak nampakkn marriot atas tuh la..blh zoom lagi. hehe

Fara Khamis said...

alaaaa nak buke jugak ka hotel :(

lantaikehidupan said...

s0rry, mokha perlikan family di sisi...

Shalala letop said...

mel..
awesome post..
gambar sgt cantik..
*uhuk2~

Imeldot said...

thanks to the camera! =)

khairul hafis said...

tok bun..mantap2 gak..aku ajak..xnk pegi..skunk duit dh tkde...nganga jela tgk org lain pegi....huhuhu

Imeldot said...

hahaha kesian3..