Monday, August 8, 2011

Syurga Komik!!!

kepada pencinta2 komik jepon sekalian, lepas ni korang xyah pening2 nak cari katne kedai yg ada jual komik plus takyah risau terskip bace komik berepisod..dengan adanya komik paradise, korang leh jumpe komik kegemaran korang dari episod pertama smpai episod yang terkini.ohsem kan? (tak sangka baru tau, T.T)

comic paradise terletak di sunway pyramid,area asian avenue.kedai yang agak luas nih menempatkan buku2 komik,manga yang menjadi ikutan setiap peringkat umur. dengan gigihnya aku gi ke sunway pyramid semata2 nak beli komik Shin Chan kegemaranku.now dah ade 10buah semuanya..still byk lagi kene beli sebab sume episode ade 50. habis duit aku..huhu 

time nak bayar, cashier tersebut promote kat aku suh jadi membership.5% diskaun katenya.kalau xde diskaun,jgn harap aku nk jd membership.huhu so xnk cakap banyak..jom usha kedai ini..

 Pandangan kedai dari hadapan

komik yang pelbagai.new released maybe 
sebab tuh letak kat depan

not sure utk dijual atau sekadar hiasan
toy character dalam komik manga..Naruto etc

I am sooo gonna buy it all!!!

ruang kedai yang bersih (macam promote kedai makan lak)
yg penting fire extinguisher buat anda rase selamat bace komik dalam kedai ni..in case kedai terbakar kan.LOL

Keychain character dalam komik..cute!

amoi jepon yang tgh pilih komik. (muntah pls)
No free reading la! ;p

Membership kad (ade 5pilihan lagi) ;p
RM15.00 setahun,
renew RM10 =)


Thanks Readers,
Imelda xoxo

3 comments:

Fara Khamis said...

alaa.. tak minat komik laa (tibe2) kah kah kah

Imeldot said...

ko mmg la..xde seni (ade kaitan ke)huhu

Fara Khamis said...

seni kulinari maaa berseni la tuh... jom la berbuke bersame!!