Wednesday, June 22, 2011

Pavlova Cake yumm!



Omjayy..this cake looks so tempting..aiyoo..everything yang menggunakan meringue,aku sangat2 suke okey..macam macaroons, pavlova ni..huh.dulu penah makan time kelas kitchen international cuisine. it is not easy as u thought because of meringue nih kene pukul sampai kembang, but if terlebih pukul pon xleh tau..! i just hope this cake infront of me at this time, and aku akan makan sorang2.xmo bagi orang lain~ teehee tamak2..



so if korang nak cara paling mudah, order je melalui Mak Hanis Zalikha. Rm120 je utk sebijik kek berat 2kg.
sumpah sedap.rase chewy2,manis,rangup segala oh..meleleh air liurku.hehehe ok bye

thanks readers,
imelda xoxo

7 comments:

skemaituehot said...

buat satu untuk ku...hihi

Imeldot said...

heee dalam mimpi leh?

Umi Asura Sanusi said...

adusss, pagi2 dah terliuq nengok benda ni.

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

sedapnye...tetibe rase nak makan kek plak...hahaha.....secret mane la nak diserang nih


Layari juga update terbaru
Buat Account Sosial banyak-banyak semata nak menang LIKE contest Tertinggi

Imeldot said...

hehehe terliur kan..mkn kek tuh, ajak2 lah org sni ;)

Youpie Eppy said...

siez-ly terkeliur tgk cake 2 hehehe

Imeldot said...

hehehehe terliur kan..nyum2 bile dpt rase ni ;p