Thursday, June 16, 2011

Kesah Aku Dan Result

Cewah..kesah aku dan result konon..result tuh dah macam nama pakwe hensem, muke mix sikit kan..;p

hee alkisahnye aku dah check result aku..alhamdulillah semua nye lulus. tapi nak dapat Dean List jauh lagi lah kan..sebab this sem aku amik 9 subject..normally org amik 5 atau 6 subject je..so aku risau gile tak lepas,sebab byk paper nak kene pegang and gap hari periksa lak rapat2.dah macam SPM pon ade aku ni..   -_______-"

 Thanks kepada readers yang doakan saya dapat yang terbaik. Maaf terpaksa delete pic result atas sebab tertentu. =)
 

p/s: try nak dapat dean list untuk next sem..amin ;)

thanks readers,
imelda xoxo

9 comments:

Hiddy Asri said...

I'm wishing you good luck, Adik..Keep in touch boleh?

aenzaareen said...

wah terbaek loh dear ! congrats !

nazirah said...

wah tahinah ek ..
keep it up ;)

Imeldot said...

thanks sayang2 sekalian.. =)

Aen Syeera said...

congrate !
terbaikk ! :D

Fa-zlyn said...

congrat ek!

xpe3 next sem, fa doakan u dapat dean list k!

Azhafizah[フィザ] said...

Congrate Imel!hoepfully dean next sem..insyaAllah with God's will..^_^gambatte!

Imeldot said...

aen: thanks yer babe ;)

fazlyn: thanks..doakan byk2 eh..ngeee


azhafizah: thanks dear,insyaAllah ;))

rynn said...

tahniah!~ hebatnye u dpt carry byk2 subject n result pun cemerlang :)