Thursday, July 21, 2011

STADIUM BUKIT JALIL 21/7/11

 okey.aku bukan nak cerita pasal bola.tapi experience aku gi tgk perlawanan bola secara live semalam dekat stadium bukit jalil.it was awesome..camne aku leh tertengok match bola ni?sebabnye,abg aku dapat tiket free perlawanan chelsea-msia sebanyak 4keping dr kawan die,so die bawak la aku dan adk aku pegy tgk.aku nak gi pon sebab aku xpenah ade experience mcm ni kan.so ape salahnye skali seumor hidop..;p

sepanjang game tuh, aku rase malaysia dah buat yang terbaik cuma striker diorg tuh je xbrape menyengat,tapi defend diorg mmg power..and spjang game tuh jgk aku kenal lah dgn pemain2 top chelsea( mcm dpt berkenalan secara dekat je kan) which mean aku memang tak minat sgt hal bola ni,so adk aku yg bgtau yg mane drogba,toress,and lampard etc..hehehe aku noob je pasal bola ni.;p


 tiket percuma rm58 setiap satu ;))
p/s: ayah aku dpt tiket VIP 4keping gak.benci! sebab dh terlambat~ T_T


 stadium Bukit Jalil fullhouse!! meriah2 


alat bantuan penglihatan untuk usha toress dekat2 ;P


terpaksa beli air seludup dari luar..tq adik yang melayan kami..^o^
sebab peniaga dalam kene serbu dengan ramai org, xsangup cium bau peloh.euww


Stadium pada waktu malam..cantik =)
p/s: first time jejak sni.huhu


da best part time nak balik,due kete bertembung sebab masing2 xnak mengalah..due2 pon org melayu..haihhh viva vs alphard (for sure alphard menang)

kami hanya mampu bersorak dr dalam kete..;p



p/s: terharu sebab ade omputih pakai baju malaysia, tapi orang malaysia sndri sebuk nak pkai baju chelsea.


thanks readers,
Imelda xoxo

3 comments:

Fara Khamis said...

best gilak. aku tak pnh pg.. tapi jauh.....

Imeldot said...

nih pon first time aku sampai stadium nih..sadis ;p

Fara Khamis said...

takpa lagi. dari aku tak penah pg langsung huhu