Friday, July 22, 2011

Sampul Duit Raya Vogue!

dulu kecik2 beraya umah orang kalau leh makan kuih cepat2 pastuh terus nak balik sebab xsabar dapat duit raya..kadang2 sampul bapak besor tapi isi nye alahai..sabor je lah.budak2 sangat kan~ selalu sampul duit raya gambar ketupat tak pon yang dapat free dari jusco tuh..dapat duit, sampul pon hilang tah kemana.

tapi budak2 sekarang untung lah..dapat duit raya leh simpan sampul sekali sebab sampul sekarang dah moden.leh berlagak ngan kawan2 even duit raya skit pon,janji sampul vogue! jom tengok koleksi sampul duit raya yang ada di pasaran sekarang~
tak terdapat di kedai2 sebarangan okey.


antara koleksi yang terbaik~
 i loike facebook~
mesti mark zuckerberg terharu

tak dapat iphone, dapat sampul gmbar iphone pon jadi lah kan dik (dah reka dialog dah)

 sampul yang cukup besorr..xyah lipat2 duit tuh.macam baru kuar dari bank je kan.teehee

sampul ipad dan google.kelass uols

facebook lagi

 Apple pon dah kuar kn produk baru 'sampul duit raya'

 maybank dan twitter.
siap leh tulis ala2 cheque lagi tuu..jangan gi bank bawak cheque tuh lak ye dik
 somell..angry birds..budak2 pon ske men game nih(bapak budak pon).wink2



seronok kan tengok reaksi budak2 kalau dapat sampul mcm ni..mesti diorg simpan xpon mak ayah diorg yang simpan.hehe kalau nak order, gi kat facebook Rafidah Raduan
order dari sekarang selagi stock masih ada.

ops lupa lak..harga rm2/pek.
satu pek ade 5keping. murah2 =)


p/s: aku pon ngah pening nak order yang mane.sume kiut2 belaka. >.<


thanks readers,
Imelda xoxo

4 comments:

laskar pelangi said...

wooooo! cun gilak sampul duit raya nie...=)

Fara Khamis said...

kau dah order ke? kalau belum tlg order kan utk aku 1 pack.. heheh

Imeldot said...

aku dh order..5 pack..;p rm2 je..utk anak2 buah nanti..hoho klu ade lebih, aku bg kau..;p

Fara Khamis said...

kewl...