Saturday, July 9, 2011

Malam Gala Simplysiti sangat Ohsem!!

kan aku ade cerita kat entry before this aku dpt tiket ke malam gala simplysiti nih for free. Ape?? xbace? klik post lama ni. actually dapat 4tiket,tapi 2org je yang pegy..xtau nak ajak sapa lagi,kawan2 aku bukan minat siti pon.hohoho so aku dan akak aku je pegy.

tabik spring lah dengan dak2 uitm yang sediakan stage, pakaian,musician, penari..sume nye dak2 fakulti muzik,art design n fashion yang berhempas pulas nk menjayakn malam gala simplysiti nih.bangga tul haku dgn dak2 uitm nih..*kembang kempis hidung*

masa kitorg datang dh nk pukul 9.00..kat tiket ckp start kul 8..nasib la mase kitorg smpai,baru nk start.hahahah Vip sangat kau kan.datang2 terus start.mula2 persembahan dari dak2 Fakulti musik..suara diorg sangat best seh,macam artist dah,cuma koreography sgt semak,maybe sebab ramai kot,yelah,sume nak glemer kan.hahahah!  

lepas persembahan pembukaan,then diorg tayang siti naik superbike dgn husband beliau,and konvoi lah group2 superbike nih dr luar uitm smpai lah masuk dalam dewan. mmg gempak seh,pastuh siti masuk dlm laju2,tukar baju,xsmpai 5minit dah nyanyii dah *pengsan..best gile suara die!! (terus daftar fan siti number one) >.<


 Dewan Agong Tuanku Canselor Penoh seh!!

 Ana Raffali nyanyi dua lagu
 Aizat Kurus!!
 Aizat nyanyi dua lagu,sume lagu yg femes2 mcm sungai lui

 Mase amy search nyanyi lagu Isabella,sume nyalakan lampu hp :')
 Beautiful view :')

 Datok Siti dgn baju design by uitm student.

 Penari latar dari kalangan Uitm student

 Datok Siti duet dgn Aizat lagu kepunyaan Aizat
 kesemua artist nyanyi sama2 lagu Siti,seindah biasa ^.^
 semua yang menjayakan konsert malam gala siti naik stage
 bile penutup,rase cam muram je.hahahha

 Best2,ade bunga api segala atas stage 

 Belon2 jatuh berguguran..nasib tak duk area situ..takut seh belon letop2 -___-

 eh abg nih,nak balik dah,takut la tuu belon letop kat die.haha
 Meriah!

 tak dapat siti real,yang nih pon jadik la..^.^
p/s: i look skinny.aww
 kakak aku.dah nak habis entry nih baru nak kenalkan eh? ;p
 posing konon2.padahal malu ramai org depan tuh *blushing
urgh.dia lagi..hua3

lepas nih sape ade tiket free lagi,please2 bagi dekat aku yer.hahahhaa.ok bye!

thanks readers,
Imelda xoxo


2 comments:

teha said...

bestnye!!! la apsal tak bagi kite je 2 lg tiket.hahaha..

itZ me Tehanurfateha =)

Fara Khamis said...

uyoo.... menarik tertarik....