Wednesday, December 29, 2010

Dior J'adore Gold Supreme EDP

   
I feel sexy macam pompuan atas ni..awww 

okey now nak wat entry pasal perfume lak. saje nak pelbagai kan lagi kandungan dalam belog ni. sekadar suke2 je wat tatapan korang semua.


 baru2 ni aku beli perfume nih dr on9 shop which harga lagi murah berbanding dekat counters. and kalau korang nak tahu aku sendiri tak pernah cuba perfume yang aku beli ni.aku hentam je beli sebab supplier parfum tuh rekemen perfume ni dekat aku sebab aku suke bau light2 and sesuai untuk casual and daily wear. so this is perfect untuk korang yang  tak suke sangat bau-bau strong yang buat korang rase pening atau nak je sabun badan lelaju bile dh tekene perfume mcm tuh.hehehe 



before this aku penah cube dior addict and poison je..due2 pon best.so far aku puas hati dengan dior nye perfume sebab sesuai dengan aku.wahh nak dior je kan..hehehe aku dah try burberry pink sheer jugak but bau die macam shampoo rambut je. tak minat mak tau.hehehe pastu aku bagi dekat akak aku je la jawabnye.tak pasal2 jadi hadiah pulak kan.;D

            best sebab ade sparkling2 dalam botol. i loike ^.^


another perfume yang aku minat lagi DKNY apple delicious yang hijau tuh, pastuh RALPH LAUREN yang botol biru tuh..due2 sesuai dengan aku. maybe after this aku nak try yang britney's perfume pulak (dah lame nak niii T_T)  dan juga ANNA SUI rock me! (yang ni pon dah lame jugak!!)


      Oh my baby, i will get you after this. psycho kan.sigh T_T


                                                        be mine, LOVE

 thanks for viewing darls!! 

                                                          .THE END.

2 comments:

AesyaZealous said...

belog awek khairul fahmi boleh dpt 4000++ follower dlm masa sehari lps diorang menang piala suzuki tuh..hehe hebat btul. jd blogger femes la elia tu nnt kan.

Imeldot said...

hehehe yeah..tuah boipren sendiri.lepas nih aesya leh carik gak boipren footballer..muahaha
kalau nak jd pemes blogger.. ;p