Tuesday, December 28, 2010

Goodbye 2010, Im done with you.


Huh sangat stress rasenya bile tahun nih dah nak berakhir..dah nak akhir-akhir tahun nih la, pelbagai kisah yang menarik dan  tak menarik di replay dlm kepala otak ini..kalau sume nyer best tak ape lah jugak..tapi lebih kepada yang tak best. T_T

nak wat camne kan..takleh nak salah kan tahun ni sebab ni sume takdir dan nasib yang dah tertulis. Belum tentu lagi next year nasib kau lebih baik imelda oi.. mane boleh nak sedap je kan..kadang2 mesti  tak sedap tuh ade jugak..takleh lah nak demand sangat next year nak best2 je semua benda. yang penting aku berdoa agar dipermudahkan untuk menghadapi segala bnde yang takbest pada tahun 2011 nanti.


Azam untuk tahun depan?dah puas dah berazam tiap2 tahun tapi belom ade yang berjaya.haha tuh sume angan2 mat jenin je..buat mase nih masih belom pikirkan azam itu,nnt dah ade patik bgtahu yer tuan dan puan. terima kasih kerana sabar menunggu.haha >.<


Usia dah bertambah lagi satu angka..rase macam makin tua je..uwaaa target nak keje, nak beli kete, harta benda pon masih jauh lagi..arghh tension nya,mcm ura2 nak  pre menapaus je aku ni.hahaha mintak dijauhkan lah, masih mahukan zuriat lah dan perkahwinan yang sah.amin


                               nak gaun kawen macam nih boleh?weee ;p


Okey dah lari dari topik sebenar, by the way lately ni terpakse membusykan diri dengan hal2 untuk further study bulan januari ni. buat medical check up, amik gmbar passport, bayar yuran pendaftaran, menghadap laman sesawang uitm tanpa berkelip mata, dan mengkoling kawan2 menyatakan betapa ghairah nye diri ini untuk menyambung study.huhu (perlu ke?)
so memang tak sempat lah nak update belog, plus cinta hati yang balik kampong kelmarin buat diriku lagi malas nak update belog sebab selalunye die lah pembaca pertama yang setia..hahaha poyo gilax.



Kawan-kawan ku sekalian, tak sabar nak jumpe kamu2 semua nanti..kepada my beloved bestfriend, Raja Farah Amira, selamat ulangtahun yang ke 21 pada 31 disember ni.special dedicate for you. wish ur dream will come true.xoxo


                                      me with my bff Raja Amira ;))



and last but not least "Happy New Year bloggers"



love,
imelda.



4 comments:

Anonymous said...

i love you damn much mel.
Thanks for da wishes..
:))
Happy New Year too
. mira .

Anonymous said...

love u tu emeldot..
happy new year to u too~!!
hopefully we all have a blissful life for coming year n bright future awaits us~!!
btw, happy bday mira~!! we'll always by ur side n matter what. chewahhh.. ;)

yours truly cute fren,
shalala ;P

Anonymous said...

love kamo shalala..
mekasih tok sume!
SUMPAH syg korang sgt2!

Imeldot said...

hihihi segmen terharu disini yer..awww sayang korang sangat2 jugak!! :')