Monday, January 3, 2011

semester baru, tempat baru, kawan baru?

 hey all..dah lame rase nya tak update belog nih sebab busy skit menguruskan sem baru ni. by the way first day is totally hell.hahaha except for the part jumpe boipren dan kawan2..aww gossip sangat you.. the bad things is kitorg termangu2 xtau nak watpe di fac almost an hour kot!! daym kan? kalau tau,baik gi bekpes dulu..but oleh kerana terlalu leka bergosip,maka masa itu umpama air yang mengalir laju..sedar2 dah pukul 9lebih?what da?huhuhu 

   muke ceria je masing2.bergambar time 8pagi.. ;D


lepas dah selesai sume bende hamjadah tu..kitorang menapak lak ke food court seksyen 2(my idea) and kene marah lak sebab diorg ckp aku tipu..aku cakap dekat je..but menapak jauh gile kot..nasib xpkai high heels.hahaha btw first day ni aku pkai crocs and bju kurung??LOL sangat xperasan yer..adoi2,dah tak kiut lah..ngeee


               ABC sedap seksyen 2..nyum2.


then sebab dah malas sangat nak menapak balik, kami bersepakat naik bus..sangat teruja ye sebab aku rase ade lah dalam 5tahun aku tak naik bus..huhu plus ade sorang member aku nih baru second time naik bus..hahah so kami2 nih agak batak sikit yer..bergambar dalam bus pulak.nasib xde orang.at the end sangat memenatkan..so tumpang bilik mereka di seroja, merehatkan badan.

  muka-muka happy naik bus.heee (sy xde dalam gmbar.xyah gigih nak carik.haha)


after beberapa jam, hujan pon dh reda, aku pon nekad mahu pulang tapi aku bukan terus pulang ke umah.kene singgah lak kedai barang pengantin untuk beli belah barang kawen abg aku.beli lah goodie bag, bunga telor, souvenir.ohh mahal gile lah brg kawen skrung.ntah2 aku nanti nak hantaran 20ribu kot baru puas hati? (tersedak en hardroll) ahahha. boleh tak?boleh lah eh. ;p

 pelbagai kaler and jenis reben2..banyak tuuu


kalau nak beli set hantaran yang dah siap pon boleh..tak yah nak buat2 lgi..senang kan?


                                  my favorite one :)


oh reben lagi..banyak betul koleksi diorang ni eh..

 nih cute..suke lak kalau letak teddy dekat bunga telor. wink2 


 hantaran macam nih pon kiutt.banyak lagi. (lepas snap ni,kene marah sbb xleh tgkap gmbar.huh dekot!)


 testing2...alololo tgu pengantin laki eh? eh gatal hoi. ;p


p/s: esok appointment ngn dentist nak pasang braces.auww lepas ni gigi aku akn jadi macam kat bawah ni. cute2..mesti pakai pink color. wink2 ;D

woah..silau2. hehehe will updating about this soon ;)

3 comments:

ctpayong said...

hoho...next time stdby roller blade..gerenti xpenat jalan jauh..tapi cari yg ada brake punya k.

lantaikehidupan said...

nak hangout ngan korang gak!
btw, jemput aku ke majlis perkahwinan abang ko!

shalala cute said...

abc tu nmpak sgt menyelerakan la plak.. jom pg fdcourt seksyen 2!! hehe~